Μετακομίσεις Ελλάδα & Εξωτερικό

Η επιχείρηση Akis Metafores δεν αναλαμβάνει μόνο Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό σε οποιονδήποτε προορισμό εσείς επιθυμείτε, αναλαμβάνοντας οπουδήποτε και το σύνολο ή μέρος των απαιτούμενων εργασιών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ειδικές Μεταφορές: Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά μεμονωμένων αντικειμένων όπως ενδεικτικά: πιάνο, πλυντήριο, ψυγείο, τηλεόραση κ.λπ. Η επιχείρηση μας καλύπτει σε καθημερινή βάση τις μεταφορικές σας ανάγκες – όποιες κι αν είναι αυτές – για όλη την Ελλάδα και για όλο τον Κόσμο με ασφάλεια, υπευθυνότητα κι αποκλειστικές συνεργασίες.

Συσκευασία – Αμπαλάζ: Η επιχείρηση μας παρέχει εγγυημένη συσκευασία μέρους ή όλης της οικοσκευής σας, του γραφείου σας, του καταστήματος σας κ.λπ. με τα ποιο σύγχρονα και πάντα καινούργια υλικά συσκευασίας ώστε να διασφαλίσουμε τη μέγιστη προστασία των προσωπικών σας αντικειμένων.

Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη

Οι Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη έχουν μόνο ένα όνομα, Akis Metafores. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που είναι απαραίτητες για μια ολοκληρωμένη κι άρτια οργανωμένη μετακόμιση. Λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα κι αξιοπιστία δίνοντας έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια.

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός: Η επιχείρησή μας είναι άρτια εξοπλισμένη, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό κι αποθηκευτικούς χώρους ώστε να καλύπτει τη μετακόμιση σας κι οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σας, με απόλυτη ασφάλεια.

Ανυψωτικό μηχάνημα: Το ανυψωτικό μας μηχάνημα στην πλήρη ανάπτυξη του επεκτείνετε έως τα 34 μέτρα παρέχοντας μας τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε μέχρι και τον 11ο όροφο ενός κτηρίου.